Retur,reklamation och ångerrätt

Bellessas returpolicy

Vi hoppas självklart att du ska trivas och vara nöjd med dina produkter som du köpt av oss, men skulle det olyckligtvis inte vara fallet så är vår returpolicy följande:

Ångerrätt

  • För att kunna göra en retur krävs det att kunden lagt en order med korrekta och fullständiga personuppgifter.
  • Produkten ska vara obruten och oanvänd, hel och ren.
  • Produkten ska skickas tillbaka till oss inom 14 dagar

Om din vara är defekt eller trasig

Om varan skulle vara trasig när du öppnar paketet så har du som kund reklamationsrätt i totalt 14 dagar från du mottog paketet. Reklamation måste göras inom dessa 14 dagar. Fel som täcks av reklamation gäller endast ursprungliga fel som redan fanns i produkten vid leverans. Fel som uppkommer p.g.a. egen åverkan på produkten utöver normalt användande täcks ej av garanti.

Om du reklamerar en trasig vara men väljer att utnyttja din ångerrätt och inte önskar en ny produkt så hanteras köpet under samma villkor som ångrat köp.

Om du skulle upptäcka någon yttre skada du uppfattar som en transportskada, ber vi er fotografera skadan och maila bilden till oss på [email protected] Skador på varor som uppkommit under transport ersätts självklart av Bellessa kostnadsfritt. Vi ansvarar ej för om paketet tappas bort av posten.

En godkänd retur- eller reklamationsblankett ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänd retur- eller reklamationsblankett accepteras ej. Observera att du behöver kontakta oss på [email protected] innan du gör din retur/reklamation för att erhålla en blankett.

Återbetalning

Återbetalning sker inom 14 dagar på samma sätt som du betalat din beställning på. Skulle det mot förmodan uppstå problem med din återbetalning kommer vi kontakta dig.